Kayseri ve Nevşehir'de işçi taşıyan araçlar devrildi: 1 ölü, 34 yaralı

Sağanak yağış ve soğuk nedeniyle kayganlaşan yollar, Kayseri ile Nevşehir'de işçi taşıyan araçların devrilmesine sebep oldu. Kayseri'deki kazada 1'i ağır 22 işçi yaralandı. Nevşehir'de ise buzlanma nedeniyle yaşanan kazada 1 işçi yaşamını yitirdi. Devrilen minibüste bulunan 12 işçi yaralı olarak kurtuldu.

YAŞAM 28.01.2023, 10:44 Hakan Öksüz
Kayseri ve Nevşehir'de işçi taşıyan araçlar devrildi: 1 ölü, 34 yaralı

Soğuk havaların yurt genelinde etkili olmaya başlaması nedeniyle bazı bölgelerde yollarda buzlanma görüldü. Buzlanma nedeniyle Kayseri ve Nevşehir'de kazalar yaşandı. Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen kazada işçileri taşıyan midibüs, yolu kayganlaşması nedeniyle devrildi.

Kayseri'deki kazada 1'i ağır 22 yaralı

Aktarılan bilgilere göre E.Ö'nün kullandığı 38 P 0793 plakalı midibüs, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir fabrikaya işçi taşıyordu. Yağıştan dolayı yolun kayganlaşması, midibüsün İnecik Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda devrilmesine sebep oldu. Kazada 22 kişi yaralandı. Bir kişinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Nevşehir'de buzlanma faciası: 1 işçi öldü, 12 yaralı var

Diğer kaza ise Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Kavak beldesi civarında yaşandı. Çok sayıda işçiyi patates deposuna taşıyan minibüs, yolun buzlanma nedeniyle kayganlaşması sonucu devrildi. Karşı şeride geçerek devrilen minibüste bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi, 12 işçinin ise yaralandığı belirtildi.

Yorumlar (0)