Kayseri polisini alarma geçiren kadın!

Binalara girip elindeki sıvıyı her yere süren kadın paniğe neden oldu. Koronavirüs bulaştırdığı düşünülen kadın her yerde aranıyor.

YAŞAM 09.04.2020, 14:59
Kayseri polisini alarma geçiren kadın!

Kayseri'de girdiği iki binada elindeki poşette bulunan sıvıyı asansörler, ziller ve merdiven korkuluklarına süren kadını gören apartman sakinleri tedirgin oldu. Polis, yüzünde maske olan kadını her yerde arıyor.

Alınan bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Gesi Fatih Mahallesi Gün Sazak Caddesi'nde dün yüzüne maske takan bir kadın elinde siyah poşetle girdiği Hazal Apartmanı ve Osmanlı Apartmanı'nda asansörler, kapı zilleri ve merdiven korkuluklarına ne olduğu bilinmeyen bir sıvı sürerek hızla kaçtı. Sıvıyı fark eden bina görevlileri güvenlik kamera kayıtlarını incelediklerinde şaşırarak, hemen durumu polise ihbar etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki apartmanda inceleme yaptı ve alınan numuneleri laboratuvara götürdü.

Olayın dün akşam saatlerinde yaşandığını anlatan Osmanlı Apartmanı'nın bina görevlisi, yaşananları şu şekilde aktardı:

"Binaya giren kadın elindeki siyah poşete daldırdığı bezi asansörlerin zillerine, kapısına, binada oturanların zillerine ve merdiven başlarına bulaştırmış. Ben de bu durumu akşam binaya geldiğimde fark ettim. Daha sonra güvenlik kameralarını inceledikten sonra apartman yöneticisi ile birlikte polis ekiplerine haber verdik. Polisler geldi inceleme yaptılar ve binadan numune aldılar. Kadının yüzü maske taktığı için pek belli olmuyor ama arıyorlar. Kadın bizim binadan çıktıktan sonra Hazal Apartmanı'na girmiş, orada da aynısını yapmış."

Kayseri polisi, kadının bulunması için çalışma başlatırken laboratuvar sonuçlarının gelmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)