Kartepe'de 5 gündür aranan doktor Uğur Tolun'un cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli'ne bağlı Kartepe ilçesinde 13 Ocak Çarşamba günü kamyoneti ile gezintiye çıkan doktor Uğur Tolun'un cansız bedenine ulaşıldı. Tolun'un, arabası ile kanala düştüğü tespit edildi.

YAŞAM 18.01.2021, 20:26 19.01.2021, 12:40
Kartepe'de 5 gündür aranan doktor Uğur Tolun'un cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli'ne bağlı Başiskele ilçesinde özel bir hastanede görev alan 51 yaşındaki doktor Uğur Tolun, 13 Ocak tarihinde Kartepe'de bulunan evinden yola çıktı.

Talihsiz doktordan bir daha haber alınamadı. Yakınlarının ihbarda bulunmasının ardından, Uğur Tolun'un aracı ile Kartepe bölgesine gittiği tahmin edilerek, söz konusu bölgede arama faaliyetleri başlatıldı.

Uğur Tolun’un otomobilinin hangi yöne gittiğinin tespit edilmesi için, 'Plaka Tanıma Sistemi', MOBESE kameraları ve cep telefonu sinyallerine bakıldı.

Aracıyla güvenlik kamerası objektiflerine yansıdı

Aramalar devam ederken, doktor Uğur Tolun’un en son bir büfeye uğradığı belirlendi. Söz konusu büfede bulunan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, doktor Tolun'un aracıyla birlikte büfeye yaklaştığı, sonrasında inip büfeye girerek alışveriş yaptığı gözlendi.

AKUT, JAK, AFAD, itfaiye ve diğer STK'lara ait arama-kurtarma ekipleri, 5 gün boyunca bahse konu bölgede arama gerçekleştirdi. Aramalarda, drone ve iz takip köpekleri de kullanıldı. Bölge detaylı bir şekilde arandı fakat doktor Tolun'a ulaşılamadı.

Evine 300 metre mesafede bulundu

Doktor Uğur Tolun'un evinin bulunduğu siteye yaklaşık olarak 300 metre uzaklıkta, demir yolunun altından geçen menfezde otomobili bulundu. İçinden az miktarda suyun geçtiği menfezde ters dönen aracın kapıları açıldığında, Tolun'un cansız bedeni ile karşılaşıldı.

Yorumlar (1)
Abdullah 3 yıl önce
Allah ailesine sabır versin