Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'nü 3 golle devirdi

Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'nü, Valencia, Samatta ve Thiam'ın kaydettiği gollerle 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı

SPOR 18.01.2021, 21:24 19.01.2021, 16:27
Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'nü 3 golle devirdi

Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan müsabakayı, sarı-lacivertli İstanbul temsilcisi 3-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Ozan Tufan, Sivas'ta yok

Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren goller, dakikalar 28'i gösterdiğinde Thiam, dakikalar 34'ü gösterdiğinde Samatta ve dakikalar 67'yi gösterdiğinde Valencia'dan geldi. Ankara temsilcisinin tek golünü ise 90+4'üncü dakikada Emre Güral kaydetti.

Fenerbahçe'de, dakikalar 40'ı gösterdiğinde sarı kart gören Ozan Tufan, Demir Grup Sivasspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

Bu neticenin ardından, art arda beşinci galibiyetine ulaşan Fenerbahçe, puanını 38'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu. Art arda üçüncü mağlubiyetini alan MKE Ankaragücü ise 15 puanla 20. sırada konumlandı.

Süper Lig'de önümüzdeki hafta Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşırken; MKE Ankaragücü ise evinde Kasımpaşa'yı misafir edecek.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu sakatlandı

Sarı-lacivertlilerde 2 futbolcu, sakatlık sakatlık sebebi ile karşılaşmayı tamamlayamadı.

59. dakikada sakatlanan Serdar Aziz ve 76. dakikada sakatlanan Enner Valencia, oyuna devam edemedi.





Yorumlar (0)