Kamyonet seyyar satıcıların ve vatandaşların arasına daldı: 1'i ağır 3 yaralı

Bursa’da alkollü olduğu belirtilen kamyonet sürücüsünün, kaldırımdaki vatandaşların ve seyyar satıcıların arasına daldığı anlar kameraya yansırken, kaza sebebiyle yaralanan 3 kişiden 1’inin durumunun ağır olduğu aktarıldı. 

YAŞAM 19.08.2021, 12:20 20.08.2021, 09:29
Kamyonet seyyar satıcıların ve vatandaşların arasına daldı: 1'i ağır 3 yaralı

Kaza, dün gece 23.00 sıralarında Bursa’nın Yıldırım ilçesi Teleferik Mahallesi'nde meydana geldi. 

1'i ağır 3 yaralı

220 promil alkollü olduğu belirtilen Özcan Ö. yönetimindeki kamyonet, yolda seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kaldırımdaki vatandaşların ve seyyar satıcıların arasına daldı.

Meydana gelen kazada, o esnada kaldırımda olan Züfer Telman, Rüveyda Pekdoğan ve Hakan Aksoy yaralandı. Çevredekilerin ihbarı sonrası çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi bölgeye sevk edildi. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen kamyonet sürücüsü Özcan Ö.'yü, olay yerindeki polis ekipleri kurtardı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahaleden sonra Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kazada yaralanan kişilerden Züfer Telman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazaya sebep olan sürücü, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayı fark eden bir vatandaş ''Yukarıdan koptuğu gibi vura vura buradan geldi, bu bölgede durdu'' açıklamasını yaptı.

Soruşturma başlatıldı

Öte yandan yaşanan kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)