Kadın cinayeti bitmiyor! Eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı

Uzun bir süredir sürekli ülke gündemini meşgul eden kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez vahşetin adresi Bursa.

YAŞAM 20.04.2021, 10:52 20.04.2021, 15:39
Kadın cinayeti bitmiyor! Eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı

Bursa’da ayrılma aşamasında olduğu eşi ile tartışan Mehmet Yıldız, bir süre sonra yanında getirdiği tabanca ile tartıştığı eşine kurşun yağdırdı. 

Belinden çıkardığı silahla katliam yaptı

Bu sabah 07.00 sıralarında Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi 428. Sokak'ta meydana gelen olayda Mehmet Yıldız’dan (45), bir süredir kendisinden ayrı yaşayan ayrılma aşamasında olduğu eşi Aygül Yıldız’ın (45) yolunu kesti. 

Uzun bir süre sokak ortasında tartışma yaşayan karı koca, sokaktaki parkın yanına geldiğinde belinden silahını çıkaran Mehmet Yıldız, eşine 3 el ateş edip olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan Aygül Yıldız ise olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olayın duyulması üzerine Aygül Yıldız’ın katledildiği yere gelen ailesi ise gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Evine kaçıp ateş açmaya devam etti

Karısını öldürdükten sonra kendi evine kaçan cani eş Mehmet Yıldız ise yanında taşıdığı silahla burada da sağa sola ateş açmaya devam etti. 

Cinayet öncesi ve sonrası yaşananlar sokaktaki güvenlik kameralarına yansırken cinayetin ardından Erikli Ortayol mevkisinde bulunan evinde kendisini gözaltına almaya gelen ekiplere direnen Mehmet Yıldız, polis ekiplerinin çabasıyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Cinayet zanlısı kocanın, kimseyi yanına yaklaştırmamak için de havaya ateş açtığı görüldü.

Yorumlar (0)