Kadıköy’de devrilen kar küreme aracının sürücüsü trafikten men edildi 

Kadıköy D-100 karayolunda kar küreme çalışması yürüten İBB’ye ait kar küreme ve tuzlama aracı cuma günü devrilmişti. Aracın sürücüsü hafif yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Sürücüye yapılan tedbir tahlillerinde alkollü olduğu tespit edildi. Bunun üzerine kendisinin ehliyetine el konularak trafikten men edildi. 

YAŞAM 26.01.2022, 15:36 27.01.2022, 13:25
Kadıköy’de devrilen kar küreme aracının sürücüsü trafikten men edildi 

İstanbul Kadıköy’de cuma günü 17.00 sularında D-100 karayolunun Göztepe mevkiinde kar küreme ve yol tuzlama aracı devrilmişti. Yolun kaygan olmasından ötürü aracın kontrolünün kaybedildiği ve devrildiği belirtilmişti. Edinilen bilgiye göre o aracın şoförü Serenat Küçük hafif yaralanmıştı. 



Kazayı görenler telefona sarıldı 

Kazayı gören çevredeki sürücüler ise Serenat Küçük için sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Küçük’ü Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan sürücüye yapılan kan tahlillerinde kendisinin 190 promil alkollü olduğu tespit edildi.  

Yaralı sürücü hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu nazarında para cezası uygulandı. Ayrıca Küçük, trafikten men edildi ve ehliyetine de el konuldu. 

Yorumlar (0)