Ordu’da kar kalınlığı insan boyunu geçti! Sosyal medyada gündem oldu

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, yoğun kar yağışı sonrası kar kalınlığı 2 metreyi geçti. İlçenin önemli turistik bölgelerinden biri olan Kertil Mesire Alanı’ndaki görüntüler dikkat çekti.

YAŞAM 26.01.2022, 15:52 27.01.2022, 13:26
Ordu’da kar kalınlığı insan boyunu geçti! Sosyal medyada gündem oldu

Ordu'nun yüksek bölgelerinde özellikle etkisini hissettiren kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz bir şekilde etkilerken, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin yoğun kar yağışı ile mücadelesi devam ediyor.

Kar kalınlığı 2 metreyi geçti

Ordu genelinde etkisini hissettiren kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması adına Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 464 araç ve iç iş makinesi ile 500'ü aşkın personelle çalışmalarına devam ediyor. Şiddetli kar yağışının sürdüğü Akkuş ilçesinde, yer yer kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği belirtiliyor. 

Kar içerisinde kayboldu 

Kar yağışının ardından Ordu'nun Akkuş ilçesinde dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı. İlçe genelinde 65 personel ve 35 büyük iş makinesi çalışmalarına devam ediyor. Akkuş Kertil Mesire Alanı'nda 2 metreye yakın yükseklikteki karın içinde kaybolan kişinin görüntüleri ise sosyal medya ortamında çok sayıda beğeni aldı. İnsan boyunu geçtiği görülen karın içinde yalnızca elleri görünen kişinin görüntüsü, kar yağışının şiddetini ortaya koydu.

Yorumlar (0)