İzmir'de alkollü şahıs, ihbar üzerine gelen polisi bıçakla yaraladı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, alkollü olduğu öne sürülen bir kişi, sokakta elinde bıçakla gezerken, kendisine müdahale etmeye çalışan polisi bıçakla yaraladı. Polis ekipleri tarafından saldırgan gözaltına alınırken, yaralanan polis memuru hastanede tedaviye alındı.

YAŞAM 17.09.2022, 10:59 17.09.2022, 11:02
İzmir'de alkollü şahıs, ihbar üzerine gelen polisi bıçakla yaraladı

Olay saat 02.00 civarında, Osmangazi Mahallesi 592/12 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yapılan düğünün ardından kavga çıktığı ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. 

Bıçaklı saldırgan polise saldırdı

Kavganın ardından alkollü olduğu da iddia edilen 20 yaşındaki E.K., elindeki bıçakla sokaktaki vatandaşlara rahatsızlık verdi. İhbar üzerine sokağa intikal eden polis ekipleri, E.K.'nin bıçağı bırakması için uyarıda bulundu. Polisin uyarısına karşı çıkan E.K.'ye polis ekipleri biber gazı ile müdahalede bulundu. Müdahale esnasında elindeki bıçağı rastgele savuran E.K., polis F.K.'yi yüzünden yaraladı. Bıçaklı saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı ve daha sonra emniyete götürüldü. Bıçakla çenesinden yaralanan polis memuru, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Polisin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, bıçaklamanın gerçekleştiği sokakta incelemeler yapıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)