İstanbul’da yağmur yağdı, vatandaş trafik yoğunluğundan dert yandı

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da, yer yer etkili olan yağmur sebebiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Bazı vatandaşlar yağmura karşı yağmurluk ve şemsiye ile önlem alırken, hazırlıksız yakalananlar ise duraklara sığındı. Havanın yağmurlu veya yağmursuz olması fark etmeksizin devamlı olarak trafik yoğunluğu yaşandığını ifade eden İstanbullular, bu trafik yoğunluğundan dert yandı.  

YAŞAM 01.10.2021, 14:11 04.10.2021, 11:51
İstanbul’da yağmur yağdı, vatandaş trafik yoğunluğundan dert yandı

İstanbul’da yağmur, sabah saatlerinden beri etkisini gösteriyor. Yağmur ile birlikte özellikle ana arterler olmak üzere trafik yoğunluğu da yaşanıyor. 

Vatandaşlar trafik yoğunluğundan şikayetçi

Vatandaşlar duraklarda bekleyerek yağmurdan kaçınmaya çalışırken, havanın yağmurlu veya yağmursuz olması fark etmeksizin devamlı olarak trafik yoğunluğu yaşandığını aktaran İstanbullular, trafikten dert yandı. 

Vatandaşlardan Veysel Yılmaz, “Tabii ki trafik, başka bir problemimiz yok. Ben taksiciyim. Emniyet ekiplerine yakalandığımızda ceza yiyoruz. Başka ne yapabiliriz?” sözlerini kullanırken, Ahmet Gür ise, “Biz işçiyiz. Gurbetçiyiz. Orada burada geziyoruz fakat artık inşallah bu yağmur hep gelecek. Mükemmel günler bizi bekliyor. Esenyurt'tan buraya çalışmaya geldik” açıklamasını yaptı.

“Trafik en büyük problem“

İstanbul’da trafiğin en büyük problem olduğunu ifade eden Hamit Altın da, “İstanbul'un her zamanki problemi bu trafik. Bu trafiğin en büyük nedeni, en başta hatalı park geliyor. En basiti Göztepe’ye, Ümraniye Eğitim Araştırmaya hasta veya ambulans girmeye çalıştığında yapılan hatalı parklar sebebiyle ambulans bile bu şehirde ilerleyemiyor” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)