İstanbul’da çırılçıplak soyunan Rus kadın, ortalığı birbirine kattı

İstanbul’un Fatih ilçesinde alkol ve uyuşturucu aldığı iddia edilen Rus kadın, sokakta çırılçıplak soyunarak çevredekilere saldırdı. 

YAŞAM 20.08.2022, 14:03 22.08.2022, 09:37
İstanbul’da çırılçıplak soyunan Rus kadın, ortalığı birbirine kattı

Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Kocamustafapaşa’da meydana geldi. Rus uyruklu olan ve Türk vatandaşlığı da bulunduğu iddia edilen bir kadın, sokak ortasında çırılçıplak soyunarak gezmeye başladı. Çocuk parkında oturan ve kendisine tepki gösteren vatandaşlara saldıran kadın, eline aldığı bir örtü ile uzun süre bölgede dolaştı. 

İlk vukuatı değil

Rus kadının uzun süredir bu tarz hareketler içerisinde olduğu ve sık sık mahalle halkını rahatsız ettiği öğrenildi. Geçmiş dönemde de evde bulduğu tüm eşyaları camdan aşağı attığı öğrenilen şahıs, defalarca kez emniyete götürülmesine rağmen kısa süre sonra serbest kalarak bölgede huzursuzluk oluşturmaya devam etti. Rus uyruklu kadının bu hareketlerinden uzun süredir rahatsızlık duyan mahalle halkı, bir kez daha polis ekiplerine ihbarda bulunarak yardım talebinde bulundu.

Bölge halkı, kadının sınır dışı edilmesini istiyor

Şikâyet üzerine olay yerine gelen ekipler, kadını polis aracına bindirerek emniyete götürdü. Öte yandan sinir krizi geçirdiği iddia edilen şahsın geçmiş dönemde de içki şişelerini parkta oturan insanların üzerine döktüğü ve bazı çocuklara da saldırdığı iddia edildi. Zanlının hemen hemen her gün aynı hareketleri tekrarlamasından bıkan bölge halkı, Rus kadının sınır dışı edilmesini istiyor. 

“Çırılçıplak soyunup insan içine çıkıyor”

Bölgede yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulunan kafe işletmecisi Necmettin Deli, “Burada yabancı uyruklu bir kadın var. Rus olduğunu iddia ediyorlar. Alkol ve diğer zararlı maddeleri tüketiyor. Bu bölgedeki vatandaşları durmadan huzursuz ediyor. Çoluk çocuğa dahi saldırıyor. Çırılçıplak soyunup insan içine çıkıyor. Yaşlılarımızın, büyüklerimizin üzerine alkol döküyor. Bu aralar parkta yatıp kalkıyor. Bu durumdan çok rahatsızız. Burası bir aile parkı. Buraya insanlar eşini, çoluğunu çocuğunu alıp geliyorlar. Biz burada dükkân işletiyoruz. Bu olaylar yüzünden insanlar da buraya gelmeye çekinir oldu” şeklinde konuştu. 

“Çırılçıplak halde evden aşağı televizyonu falan attı”

Geçmiş dönemde de benzer vakaların yaşandığını vurgulayan Necmettin Deli, “Bu kadının Türk vatandaşlığı olduğunu da öğrendik. O sebeple sınır dışı edemiyorlar. Şikâyet ediyoruz, alıyorlar, emniyete götürüyorlar. Ardından serbest bırakılıyor, yine burada ortalığı birbirine katıyor. Geçen gün yine çırılçıplak halde evden aşağı televizyonu falan attı. Eline ne geçerse atıyor. Aşağıda biri var mı, yok mu, ona da bakmıyor. Buradaki halkın da esnafın da çok büyük bir problemi haline geldi” ifadelerini kullandı. 

“Her gün bağırıyor, çağırıyor”

Bir diğer mahalle esnafı Mustafa Metin ise yaptığı açıklamada, “Bu Rus kadın her gün elinde birayla dolaşıyor. Her gün bağırıyor, çağırıyor. Üstünü başını açıp insan içine giriyor. İnsanlarımız da hemen telefonla çekmeye başlıyorlar. Artık kimsede utanma duygusu da kalmadı. Sokağa bakamaz olduk, kendimizden utanır hale geldik. Emniyetten bayan polisler geliyor. Bunu alıyorlar götürüyorlar ama sonra yine serbest kalıyor. Her gün üstü başı açık geziyor. Biz artık bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Yetkililerden yardım talep ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)