İstanbul'da sokak ortasında silahlı çatışma

Beyoğlu'nda genç çiftin boşanma sürecinde dünürler tartışma yaşadı. Çıkan silahlı çatışmada bacağından yaralanan genç kızın babası dünürünü, damadını ve damadının kuzenini silahla vurarak katletti.

YAŞAM 27.07.2021, 18:18
İstanbul'da sokak ortasında silahlı çatışma

İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen korkunç olay, Örnektepe Kanarya Sokak üzerinde yaşandı. Kısa bir süre evvel evlenen Hatice Giray ve Berk Giray çifti iddiaya göre problem yaşamaya başladı. Birkaç gün evvel evden ayrılan Hatice Giray, dayısının Örnektepe Kanarya Sokak'ta üzerinde bulunan evine geldi. Eşiyle yeniden barışmak isteyen damat Berk Giray ise yanına kuzenini ve babasını alarak bugün öğle saatlerinde Hatice Giray'ın adresine geldi. Evin önünde çıkan tartışma üzerine gelinin babası Mürsel Ağrı da olay mahalline geldi. 

3 ölü, 1 yaralı

Meydana gelen tartışma kısa süre içerisinde silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan çatışmada kayınpeder Mürsel Ağrı, bacağından vurularak yaralandı. Silahını çeken Ağrı, damadı Berk Giray, dünürü Hulusi Giray ve damadın kuzeni olduğu öğrenilen Burak Giray'ı vurarak katletti.

Gözaltına alındı

İhbar üzerine olay mahalline çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Olayın ardından gözaltına alınan yaralı Mürsel Ağrı, sağlık personellerinin ilk müdahalesinin ardından polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Emniyet güçleri ise olay mahalline geniş kapsamlı inceleme başlattı. Gerçekleştirilen incelemelerin ardından olay mahallindeki 3 ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



























Yorumlar (0)