İstanbul'da kar etkisini sürdürüyor!

İstanbul'da dün akşam vaktinde başlayan kar yağışı, aralıklarla etkisi güçlenerek devam ediyor.

YAŞAM 17.01.2021, 11:29 18.01.2021, 09:04
İstanbul'da kar etkisini sürdürüyor!

Başta Beyoğlu, Beşiktaş, Eyüpsultan, Fatih ve Sarıyer ilçeleri olmak üzere İstanbul'un tamamına yakını karın etkisi altında bulunuyor.

Kar yağış sebebiyle parklar, araçlar, yeşil alanlar, ağaçlar beyaz örtünün altına gizlendi.

Polis ekiplerinin ana arter ve önemli caddelerde muhtemel olumsuzluklara karşı önlem aldıkları görülüyor.

İstanbul Boğazı’nda ve Beşiktaş’tan Sarıyer’e kadar sahil şeridinde etkili olan sis ise, görüş mesafesinin düşmesine neden oluyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde sis sebebiyle görüş mesafesi düştü.

Eminönü'nde bulunan Yeni Cami, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Sultanahmet Meydanı çevresinde de kar yağışının etkili olduğu görülüyor.

Sultanahmet Meydanı dolaylarında ise sokağa çıkma kısıtlaması kapsamına girmemelerine rağmen turist sayısının azlığı da dikkat çekiyor.

Karla mücadele amaçlı belediye araçları kritik noktalarda bekleyerek kapanabileceği değerlendirilen yollar için tedbir aldı.

Kar yağışı Silivri merkezinde etkili olmadı ancak Silivri'nin yüksek kesimlerinde yer alan mahallelerde aralıklı olarak devam ediyor.

Kar yağışı Anadolu Yakası'nda etkisini sürdürüyor, Aydos ormanı ise beyaza bürünmüş durumda. Şehrin yüksek kesimlerinin tamamen karla kaplandığı görülüyor.

Beykoz’da sokağa çıkma kısıtlaması kapsamı dışında bulunan vatandaşların etkili olan kar yağışı sebebiyle zorlandıkları görülürken, bazı vatandaşlar da sokağa çıkma kısıtlamasını kısa süreliğine delerek evlerinin önüne çıktılar ve karın tadını çıkardılar.

Yorumlar (0)