İnşaata beton dökülürken yan evin duvarı kırıldı, beton eve döküldü 

Arnavutköy’de bir inşaatın yapımı sırasında dökülmesi planlanan beton, mikserin yan bina duvarını kırmasıyla birlikte dayalı döşeli yan binadaki odanın içine döküldü. Duvarı kırılan daire, tedbir amacıyla boşaltıldı. 

YAŞAM 04.08.2021, 12:43 05.08.2021, 09:06
İnşaata beton dökülürken yan evin duvarı kırıldı, beton eve döküldü 

İstanbul Arnavutköy İslambey Mahallesi’nde Ersan Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir inşaat firması, yaptırmak üzere olduğu bina için beton dökümü yapmak amacıyla inşaat aracını bölgeye getirtti. İnşaat alanına beton dökümü yapmak üzere işleme başlayan araç, yanlışlıkla yan binanın duvarını kırdı. 



Vatandaşlar tahliye edildi 

Tavan kısmından kırılan duvar, dairenin içine doğru eğilirken araçtaki betonun bir kısmı da odanın içine döküldü. Olayın tanıklarının aracı durdurmasıyla birlikte büyük bir facia önlenirken duvarı yıkılmak üzere olan dairede kalanlar tahliye edildi.  



Olay yerine çok sayıda ekip çağırıldı 

Olay sırasında oda içerisinde kimsenin olmaması herhangi bir yaralanmayı önlerken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda zabıta ve polis ekibi gönderildi. Evde oturanların neye uğradığını şaşırdığı durum karşısında ekipler incelemelerini tamamladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)