İkiye ayrılan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

Manisa’da 3 aracın karıştığı zincirleme bir kazada biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Bir sürücü ise ikiye ayrılan araçtan burnu bile kanamaksızın kurtuldu.

YAŞAM 27.02.2021, 13:38
İkiye ayrılan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

Manisa’da İzmir-İstanbul Otoyolu’nda aynı istikametteki Duygu A’nın kullandığı bir araç Onur D. idaresindeki bir otomobil ve Yunus Emre G.’nin sürücüsü olduğu bir otomobille İzmir-İstanbul Otoyolu Manisa Turgutlu geçişinde zincirleme bir kazaya çalıştı.

Kazada yara alan sürücüler Onur D. ve Yunus Emre G. olay yerine gelen ambulanslarla beraber Turgutlu’da bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Yunus Emre G.’nin ise durumunun ağır olduğu kaydedildi.

İkiye ayrılan araçtan yara almadan kurtuldu

Bununla beraber kazada Duygu A’nın kullanmış olduğu otomobil savrulup bariyerlere çarptı ve ikiye bölündü. Kazadan sürücünün yara almadan kurtulduğu ifade edildi.

Duygu A. kazayı olay yerindeki polislere anlattı ve her şeyin 10 saniye içerisinde olup bittiğini, aracın tekerleklerinin yolda bulunan bir şeylere takıldığını hissettiğini, aracının savrularak iki bölündüğünü ve hava yastıklarıyla emniyet kemeri sayesinde kazadan burnu dahi kanamadan kurtulduğunu kaydetti.

Duygu A. ardından olay yerine yakınlarının getirdiği otomobile yürüyerek giderek bölgeden ayrıldığını söyledi.

Yorumlar (0)