Hasta yakını dehşet saçtı! İşte o anlar...

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Nurullah Baldöktü Aile Sağlık Merkezi'ne gelen bir hasta yakını, çocuğunun kullandığı ilacın kendi adına yazılmaması nedeniyle sağlık personeli ile bir vatandaşı darp etti. Olay, aile sağlığı merkezine ait güvenlik kameralarına da yansıdı.

YAŞAM 11.10.2019, 17:39 11.10.2019, 18:03
Hasta yakını dehşet saçtı! İşte o anlar...

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Beykoz Nurullah Baldöktü Aile Sağlık Merkezi'nde (ASM) görevli sağlık personeli ile bir vatandaşın, hasta yakını tarafından darbedildiği an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre, Nurullah Baldöktü Aile Sağlık Merkezi'ne kayıtlı hasta A.M.S, dün başka bir aile sağlık merkezine kayıtlı çocuğuna ilaç yazdırmak için merkeze geldi.

İlacın kendi üzerine yazılması için ısrar etti 

Hasta yakınına hekim ve personel tarafından bu merkeze kayıtlı olmayan ve şahsen bulunmayan hasta adına ilaç yazılamayacağı ancak kayıt formu doldurulması durumunda yardımcı olunabileceği söylendi.

İlacın kendi üzerine yazılmasında ısrarcı olan hasta yakını, doktorun bu konuda bir şey yapamayacağını ifade etmesi üzerine hakaret ederek merkezden ayrıldı.

Sağlık personeli ile bir vatandaşı darp etti

Hasta yakını A.M.S, kısa süre sonra merkeze gelerek sekreter S.A. ile tartışmaya başladı. Bunun ardından yaşanan arbedede hasta yakını, sağlık personeli ile bir vatandaşı darp etti.

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek hasta yakını A.M.S'yi gözaltına aldı.

Şüpheliden şikâyetçi oldular

Darp edilen sağlık personeli ile vatandaşın, şüpheliden şikayetçi olduğu bildirildi. 

Aile Sağlığı Merkezi'nde gerçekleşen olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yorumlar (0)