Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Murat Nar, ebediyete uğurlandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanan ve tedavi hastanede şehadete eren Şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Nar'ın cenazesi, Kastamonu'da toprağa verildi.

YAŞAM 10.05.2021, 15:24 11.05.2021, 11:35
Hakkari'de şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Murat Nar, ebediyete uğurlandı

24 yaşında şehadete eren Şehit Piyade Uzman Çavuş Nar'ın cenazesi, Ankara'dan memleketi Kastamonu’ya uçakla getirildi.

24 Nisan’da çatışmada yaralanmıştı

24 Nisan’da Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle yaşanan çatışmada ağır yaralanan Murat Nar, tedavi için Ankar Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Murat Nar, şehit olmuştu.

Şehidin naaşı, Ankara’dan Kastamonu’ya getirildikten sonra helallik için babaevine götürüldü. Helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Taşköprü Meydanı’na getirildi. 

Kastamonu Müftüsü Mustafa Bilgiç’in, cenaze namazını kıldırmasından sonra şehit Nar’ın naaşı, Kurbantepe Mezarlığında toprağa verildi.

Düzenlenen cenaze törenine, şehidin babası Mustafa ve annesi Nezaket Nar ile birlikte aile yakınları, Kastamonu Valisi Avni Çakır, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal ve diğer vatandaşlar katıldı.

Yorumlar (0)