Eyüp Sultan'da kuzenler arasındaki kavga kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

İstanbul Eyüp Sultan'da gece saatlerinde, aralarında husumet olduğu belirtilen 3 kuzen sokak ortasında kavga etti. Kuzenler, kavgada birbirini kurşun yağmuruna tutarken kuzenlerden 2'si yaşamını yitirdi ve 1 kuzen ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

YAŞAM 28.07.2021, 09:42 29.07.2021, 09:06
Eyüp Sultan'da kuzenler arasındaki kavga kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

Olay, dün Eyüp Sultan’da saat 00.00 sıralarında meydana geldi. 

Kuzenler birbirine kurşun yağdırdı

Aralarında önceden husumet olduğu belirtilen teyze çocukları sokak üzerinde karşı karşıya geldi. Sokakta kavgaya tutuşan teyze çocukları, tartışmanın büyümesiyle birbirini kurşun yağmuruna tuttu ve sokak ortasında kanlı bir çatışma meydana geldi. 

Kardeşler Cahit Mumcu ve Cevdet Mumcu, teyze çocukları Ali Mumcu ile silahlı çatışmaya girdi. Çatışma neticesinde 3 kuzen olayda yaralandı. Silah sesleri üzerine mahalle sakinleri, olayı hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri gelirken, yerdeki yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırdı. 

2 kardeş kuzeni tarafından öldürüldü 

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Cevdet ve Cahit Mumcu kardeşler, bütün müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Kuzenlerini öldüren Ali Mumcu, yaralı bir şekilde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine teslim oldu.

Yaşanan çatışma neticesinde sokakta çok fazla sayıda boş kovanın olduğu görüldü. Çatışma sebebiyle çevredeki araçlarda hasar meydana geldi. 

Olaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0)