Evlatlık verdiği çocuğunu 19 sene sonra sosyal medyadan gördü

19 sene önce Bursa’da doğan çocuğuna bakamadığından evlatlık veren bir anne çocuğunun fotoğrafını 19 senenin ardından sosyal medyada gördü. Anne şimdi evladına kavuşmak için yardım bekliyor.

YAŞAM 22.10.2021, 18:39 22.10.2021, 18:42
Evlatlık verdiği çocuğunu 19 sene sonra sosyal medyadan gördü

Gülsen Güçlü (59) 19 sene önce çocuğunu bakamadığından dolayı bir TV programına çıkarak evlatlık olarak vermek istedi. Aradan geçen uzun seneler sonrasında annelik duyguları yeniden ağır basan kadın çocuğunu yeniden örebilmek için araştırma yapmaya başladı. Konya’da bir ailenin evlatlık edindiği çocuğunun Avusturya’da yaşadığını öğrenen Güçlü, çocuğunu bulmak için TV programına başvurdu ve evladıyla kucaklaşmak istediğini söyledi.

Yapılan araştırmalar neticesinde çocuğunun resmine ulaşıldı ve anneye gösterildi. Yaşlı kadın çocuğunun fotoğrafını 19 senenin ardından gördü ve gözyaşlarına boğuldu.

“Ölmeden çocuğuma sarılmak istiyorum”

Gülşen Güçlü, 19 yıl önce yenidoğan çocuğunu bakamadığından dolayı evlatlık verdiğini ifade ederek, “Ben çocuğa bakamayacağımdan evlatlık olarak vermek istedim. 19 sene öncesinde bir TV programına çıkıp henüz yaşına girmeyen çocuğumu evlatlık olarak vermek istediğimi ifade ettim. Çocuğuma bir aile talip oldu. Bu aileye ben de çocuğumu evlatlık verdim. Aradan geçen uzun seneler sonrasında çocuğumu çok özledim ve onu görmek istedim. Ardından aramaya başladım. Konyalı bir ailede olduğunu öğrenip onu görmeye gittim. Çocuğumun yeni ailesiyle Avusturya’da yaşadığını öğrendim. Bulmak amacıyla bir TV programına başvurdum. Onlar da bularak bana fotoğrafını attılar. Ben ölmeden çocuğumu bulmak ve son bir defa ona sarılmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)