Eski nişanlı dehşeti “illallah” dedirtti: Motosiklete benzin döküp yaktı 

İstanbul’da bir şahıs, daha önce de tehditler savurduğu eski nişanlısına bu kez dehşeti yaşattı. 26 yaşındaki Şafak Kaan G., eski nişanlısının motosikletini benzin döküp yaktı. 

YAŞAM 17.10.2021, 16:32 18.10.2021, 10:37
Eski nişanlı dehşeti “illallah” dedirtti: Motosiklete benzin döküp yaktı 

İstanbul Çağlayan’da yaşanan olayda bir süre önce nişanlı olan Zerrin E. ve 26 yaşındaki Şafak Kaan G., tartışmalar sonrasında nişanlılıklarını noktalamıştı. O günden bu yana sık sık eski nişanlısını tehdit eden Şafak Kaan isimli erkek, Zerrin E.’ye dehşeti yaşattı.  

Cumartesi günü 00.15 sularında eski nişanlısının evine gelen Şafak Kaan, Zerrin E.’nin dikkatini çekmemek için bir köşede oturup beklemeye başladı. Sokakta kimsenin olmadığına kanaat getiren Şafak Kaan, Zerrin E.’nin motosikletine benzin dökerek yaktı ve sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 



Durumu vatandaşlar polise bildirdi 

Vatandaşlar yanan motosikleti görünce durumu itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için uğraş verdi. Vatandaşlar ise evlerinden aldıkları kova dolu sularla itfaiye ekiplerine yardımda bulundu. Motosiklet kullanılamaz hale gelirken polis de yangını çıkaran Şafak Kaan’ı yakalamak için çalışma başlattı. 



Kundakçıyı Kağıthane polisi yakaladı 

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise motosikleti yakıp kaçan şahsı, pek çok güvenlik kamerasını inceleyerek tespit etti. Ekipler, çalışmaları neticesinde Şafak Kaan’ın kimliğini tespit ederek şahsı, Eyüpsultan Nişancı mahallesinde yakalayıp gözaltına aldı. Şahıs, emniyet işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

Yorumlar (0)