İstanbul’da okul saati çatıda güvenlik önlemsiz çalışma yaptılar

İstanbul Kağıthane’de bir okulun çatısında herhangi bir güvenlik önlemi olmaksızın çalışma yapan işçiler yürekleri ağza getirdi. Adeta ölüme davetiye çıkaran işçilerin bahçede öğrenciler oynadığı sırada aşağıya kiremit attığı anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

YAŞAM 17.10.2021, 17:02 18.10.2021, 12:12
İstanbul’da okul saati çatıda güvenlik önlemsiz çalışma yaptılar

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde çatışında onarma ve yenileme çalışmaları süren işçiler, herhangi bir güvenlik önlemi olmaksızın çalışmaya başladı. İşçilerin önlemsiz bir şekilde çalışması çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti.

Herhangi bir önlem almaksızın çalışma yaptılar

Herhangi bir önlem almadan metrelerce yükseklikte çalışan işçilerin rahatlığı ise korkuya neden oldu. Çalışma yapan 3 işçiden bir tanesi herhangi bir düşme riskine karşı, baretsiz, halat takmadan, koruyucu kıyafet giymeksizin çalışırken, aynı zamanda bu çalışmanın yapıldığı saatlerin okul saatleri olması da okul bahçesindeki öğrencileri bu riske ortak etti.

Öğrencilerin bahçede olduğu sırada aşağı kiremit attılar

İşçiler, çatıda hasarlı tuğlaları aşağıya indirmek için kimi zaman çatı ucuna kadar geldi ve aşağıdaki öğrencileri adeta yok sayıp işlerini sürdürdü. Öğrenciler bir kazanın yaşanmasından kıl payı kurtulurken o anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

Yorumlar (0)