Eşini dambıl ile öldürdü!

İstanbul Pendik’te bir kadın cinayeti olayı daha yaşandı. Hakkında uzaklaştırma kararı olan eşinin yanına giden adam, tartışma sırasında eşinin başına, ‘dambıl’ olarak bilinen spor aletiyle vurdu. Şansız kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

YAŞAM 22.02.2021, 14:24 23.02.2021, 12:18
Eşini dambıl ile öldürdü!

Günümüzün toplumsal sorunu haline gelen kadın cinayetleri haberlerine, bir yenisi daha eklendi. İstanbul Pendik’ten geldi. Pendik Çamlık Mahallesi’nde yaşanan olay ile ilgili iddiaya göre Erol Yenisu ve eşi Hanife Yenisu, bir süredir ayrı yaşıyorlardı. Boşanma aşamasında olan çiftten Erol Yenisu, eşiyle konuşmak için evine geldi. 3 çocuğu bulunan çift, bir anda tartışmaya başladı.

Eşinin başına spor aletiyle vurdu

Hakkında mahkemece uzaklaştırma kararı bulunan ve bunu aşarak eşiyle tartışmaya giren Erol Yenisu, Hanife Yenisu’nun başına,‘dambıl’ olarak tabir edilen spor aleti ile vurdu. Neredeyse şansız kadının başını spor aletiyle ezen Erol Yenisu, eşi Hanife Yenisu’nun ölümüne neden oldu.

Polise giderek teslim oldu

Vahşice karısını öldüren Erol Yenisu, olayın ardından polise giderek teslim oldu. Olay yerinde can veren Hanife Yenisu’nun cenazesi, yapılan incelemeler sonrasında Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)