Esenyurt’ta okula giden kadının başına cam düştü 

Esenyurt’ta çocuğunu okula götüren 25 yaşındaki kadının başına cam düştü. Esnaf ve yoldan geçen vatandaşlar, kadının üzerinden camı kaldırdı. Kadın, esnafın aracıyla hastaneye kaldırıldı. 

YAŞAM 02.04.2021, 17:23 03.04.2021, 17:35
Esenyurt’ta okula giden kadının başına cam düştü 

Esenyurt’ta yaşayan 25 yaşındaki kadın, bugün 13.30’da çocuğunu okula götürmek üzere evden çıkmıştı. Cadde üzerinde çocuğuyla birlikte yürüyen kadının başına, bir apartmanın altından geçerken cam düştü.

Neden ve nasıl olduğu ilk başta anlaşılamayan olayda kadının ve camın sesini duyan kişiler yardıma koştu. Yoldan geçen kişiler ve esnaf, kadının üzerindeki camı kaldırdı. Anlık olarak bilincini yitiren kadın, esnafın aracıyla hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlike bulunmuyor

Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen kadın ise şaşkınlığını hala sürdürüyor. 

Olayı gören esnaf, ses üzerine dışarı çıktıklarını belirterek, “Kadın camın altındaydı, çıkardık kadını. Ambulans çağırdık ama gelmeyince arabayla götürdüler. Başta kadının bir şeyi yoktu ama sonrasında kafası bayağı kanadı.” ifadelerini kullandı.

Görgü tanığı başka bir esnaf ise binanın 2’nci katında bir kişinin cam takmaya çalıştığını ama yapamayıp aşağı düşürdüğünü söyledi. 

Yorumlar (0)