Esenyurt’ta hırsızların şaşkın hali kameralara yansıdı 

Esenyurt’ta bir tekel bayisini dakikalar içinde soyup soğana çeviren hırsızlar, 200 bin liralık zarara sebep olduktan sonra yakalanmamak için kaçmaya çalıştı. Kaçmaya çalışırken arkadaşlarına çarpan hırsızların hali kameralara yansıdı. 

YAŞAM 03.12.2021, 16:50 05.12.2021, 09:15
Esenyurt’ta hırsızların şaşkın hali kameralara yansıdı 

05.00 sularında İstanbul Esenyurt’a bağlı Cumhuriyet mahallesinde gerçekleşen olayda bir tekel bayiine gelen hırsızlar, saniyeler içinde kapıyı kırıp dakikalar içinde dükkanı boşalttı. İçkileri ve sigara kolilerini koşar adımlarla arabaya taşıyan hırsızlar, o sırada sokaktan geçen site görevlisine yakalandı. 

Kısa süreli arbededen sonra kaçmaya çalıştılar 

Site görevlisine yakalanan hırsızlar arasında arbede yaşandı. Panikleyen hırsızlar arabaya binip kaçmak istedi. İşte ne olduysa o anda oldu. Kaçmaya çalışan hırsızlar, arkadaşlarına çaptı. Kaputa tutunan arkadaşlarına aldırış etmeden, hiç durmadan gaza bastılar. Yaşanan anlar “trajikomik” olarak nitelendirilirken hırsızlık anları da kameralara yansıdı.  



“Site görevlisi olmasa dükkanı götüreceklermiş” 

Sabah dükkanını açmaya gitmeden önce polis ekiplerinin kendisini arayıp hırsızlık olayını haber verdiklerini ifade eden Atakan Çiçekçi, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri polise teslim ettikten sonra o anları şöyle anlattı: “Saat 05.00 sularında dükkanıma girmişler. Emniyetten arkadaşlar aradığında haberim oldu. Sitemizin görevli arkadaşı sağ olsun görmüş ve müdahil olmuş. Aralarında kısa süreli arbede yaşanmış. Site görevlisi olmasa dükkanı komple götüreceklermiş. Şu anda 200 bin liralık zararım var. Hırsızlar panikler kaçarken görevli arkadaşımız da onlara tekme ve tokat atıyor. Hırsızlar da bunun üzerine heyecanlanıp kaçmaya çalışıyor. Kaçarken de bir arkadaşları kaputta asılı kalıyor. Polis arkadaşlarımız sağ olsunlar hemen olaya müdahale etmişler. Allah, duyarlı vatandaşımızdan da sağ olsun. Arkadaşımız olmasa zararım daha fazla olurdu.” 

Yorumlar (0)