Rahatlığın böylesi: Kuyumcu, dükkanı soyulurken çay içmeye devam etti

Şanlıurfa’da silahla vurularak yakalanan soyguncunun, kuyumcuyu soyduğu anlar kameralara takılırken, soygun esnasında kuyumcunun rahat davranışları ve çayını içmeye devam etmesi ise dikkat çekti. Görüntüleri seyredenlerin, “Yemek de ısmarlasaydın” sözleri gülüşmelere yol açtı.

YAŞAM 03.12.2021, 16:58 05.12.2021, 09:16
Rahatlığın böylesi: Kuyumcu, dükkanı soyulurken çay içmeye devam etti

İddiaya göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaşandı. Silahıyla birlikte Muhammed Yıldırım'ın kuyumcu mağazasına giren ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıs, 720 gram altını çalarak bölgeden kaçtı. Kuyumcunun silahla takip ettiği soyguncu, bacağından silahla vurularak yakalandı.

Soygun kameraya yansıdı

Vurularak yakalanan ve daha sonra polise teslim edilen yabancı uyruklu hırsız, hastaneye sevk edilirken, soygun girişimi ise kameraya yansıdı. Kuyumcuya giren soyguncunun, cerrahi maske ile yüzünü kapatarak eldiven taktığı gözlemlendi. Silahı kuyumcuya doğrultarak daha sonra poşete aldığı altınları çalan soyguncu, mağazadan çıkarak kaçmaya başladı. Kasada bulunan ruhsatlı tabancasını eline alan kuyumcu ise soyguncuyu takip etmeye başladı.

Soygun esnasında çay içti

Soygun esnasında ise kuyumcunun çay içmesi kameraya yansıdı. Güvenlik kamerasında yer alan görüntüleri seyreden komşu esnafın, soygun esnasında kuyumcunun çay içmesine, “Yemek de ısmarlasaydın” yorumları gülüşmelere yol açtı.

Yorumlar (0)