Duvarı ve ağaçları yıktı, bahçeye daldı… Sürücü, dehşeti yaşattı

Kayseri’de 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücü önce bir araca çarparak yoldan çıktı ardından da yol kenarındaki müstakil evin bahçe duvarını yıkıp bahçeye uçtu. 6 kişi yaralandı. 

YAŞAM 22.04.2022, 07:53 22.04.2022, 14:16
Duvarı ve ağaçları yıktı, bahçeye daldı… Sürücü, dehşeti yaşattı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi Erkilet Bulvarı üzerinde S.C. isimli 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, 33 K 6191 plakalı pikapla trafiğe çıktı. Önce 38 EG 663 plakalı A.G. idaresindeki otomobile çarpan S.C., sonrasında direksiyon hakimiyetini sağlayamadı. Bir süre hakimiyetsiz şekilde savrularak ilerleyen araç daha sonra yol kenarındaki müstakil bir evin bahçe duvarını yıkarak 2 ağacı devirdi. 



6 kişi yaralandı

Ağaçların devrilmesi ve duvarın yıkılmasıyla birlikte pikap bahçeye uçtu. Ancak ters dönerek durabilen aracın içindeki S.C. ve 5 arkadaşı yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı vatandaşlar araçtan çıkartılarak ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Polis ekipleri ise olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Duvarın üzerinde asılı kalan araç, çekici yardımıyla çıkartılabildi. Kazayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0)