Diyarbakır'da gofretin içinden çıkanlar, Ahmet'i öldürüyordu

Diyarbakır’da çok bilinen bir marketten alışveriş yapan aile, eve geldiğinde şoku yaşadı. Ailenin 10 aylık bebeği Ahmet’in yediği gofretin içerisinden çıkan kağıtlar şaşkınlık yaratırken aile de bebeğin ölümden döndüğünü belirtti.  

YAŞAM 06.01.2022, 15:38 07.01.2022, 11:32
Diyarbakır'da gofretin içinden çıkanlar, Ahmet'i öldürüyordu

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşayan Özden ailesi, çok bilindik bir zincir markete alışverişe gitti. Eve döndüklerinde küçük kızları Esmiray’a alınan gofreti veren anne ve baba, hayatlarının şokunu yaşadı. Küçük Esmiray, kardeşi 10 aylık Ahmet ağladığı için elindeki gofreti kardeşine verdi. Ne olduysa o andan sonra oldu. 



Gofreti yediği gibi nefes alamadı 

Kardeşinin gofretten ısırdıktan sonra nefes alamadığını fark eden Esmiray, annesine haber verdi. Anne Esra Özden, çocuğunun ağzındaki gofret ve kağıt parçalarını çıkartarak 10 aylık bebeği ölümden kurtardı. Özden ailesi, gofretin üreticisi olan oldukça ünlü markaya dava açtı. Marka ise durum karşısında özür diledi ve kendilerine markanın tüm ürünlerinden oluşan bir paket gönderdi. 



Aile, hediyeli özrü kabul etmedi 

Özden ailesi, markadan gelen hediye paketini ve özrü kabul etmediklerini dile getirdi. Olayın ilk şokunu atlattıktan sonra markete şikayete gittiklerini belirten Özden ailesi, marketin sorumluluk almadığını ve suçu markaya attığını belirtti. Ailenin babası, baldızının tüketici haklarına gittiğini ancak gittiği 5 kurumdan da gönderildiğini belirtiyor: “İşlerim yoğun olduğu için bu konuyla ilgilenmek üzere baldızımı gönderdim. Baldızım 5 yere gitmiş, hepsinde de başlarından atmışlar. Gofretin içinden çıkan kağıtla bir sonuç alınamayacağını söylemişler.” 



“Bizim derdimiz para değil” 

Baba Özden: “Herkes sanıyor ki bizim derdimiz para almak. Hayır öyle değil. Bugün bizim çocuğumuza olan yarın başkasının çocuğuna olur. Annesi yetişmeseydi bu vebali kim ödeyecekti? Büyük firmaların denetlenmediğini biliyoruz. Ama artık bu firmaların denetlenmesi gerekiyor. Sağlık çok önemli. Bizlerin sırtından para kazanıp mallarını kontrol etmiyorlar.” 

Yorumlar (0)