Devrilen TIR yolu kapattı!

TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkisinden Edirne istikametine seyreden çöp kamyonu, sol ön lastiğinin patlamasının ardından bariyerlere çarparak yan yattı. Kaza sonucu Büyükçekmece-Edirne istikameti tamamen trafiğe kapandı.

YAŞAM 03.12.2019, 15:55
Devrilen TIR yolu kapattı!

Kaza, TEM Otoyolu Büyükçekmece-Edirne istikameti Beylikçayır viyadüğü üzerinde saat 13.30 sıralarında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 34 JM 84 plakalı çöp kamyonunun ön sol lastiği patladı. Lastiği patlayan kamyonun sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kamyon, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve yan yattı.

Çevredeki vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine durumu ihbar etti. Çok sayıda polis ve sağlık ekibi, olay yerine geldi. 

Şoför hastaneye kaldırıldı

Yan yatan araç nedeniyle Büyükçekmece-Edirne istikameti bir saat trafiğe kapandı ve uzun araç kuyrukları meydana geldi. Hafif yaralanan şoför, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan trafik yoğunluğu, havadan görüntülendi.

Diğer yandan, kamyonun yan yatması nedeniyle trafikte kalan sürücüler araçlarından indi. Kazanın ardından yapılan çalışmalar, cep telefonları ile görüntüledi.

Yorumlar (0)