Denizli'de kuzenlerin tüfekle oyunu faciayla son buldu

Denizli’deki evinde babasına ait av tüfeğiyle oynayan 12 yaşındaki çocuk, silahın bir anda ateş alması sonucu 13 yaşındaki kuzeninin ölümüne sebep oldu. Talihsiz kızın yakınları sinir krizi geçirirken, kuzenini vuran çocuk komşularının evinde sakinleştirilmeye çalışıldı.

YAŞAM 06.02.2021, 01:35 06.02.2021, 15:39
Denizli'de kuzenlerin tüfekle oyunu faciayla son buldu

Feci olay, Merkezefendi ilçesinde bulunan Bereketler Mahallesi’nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, Ümmühan C. ile Özkan C. çiftinin 12 yaşındaki oğulları A.H.C., halasının kızı olan kuzeni 13 yaşındaki E.S.D. ile evlerinde oyun oynayama başladı. O esnada A.H.C., babasına ait olduğu belirtilen av tüfeği ile oynamaya başladı. A.H.C.’nin elindeki silah bir anda ateş aldı. Tüfekten etrafa sıçrayan saçmalar aynı odada bulunan 13 yaşındaki E.S.D.’nin boyun bölgesine isabet etti. 

Olay mahallinde ağır yaralanan küçük kızın ailesi, 112'yi arayarak ihbarda bulundu. Olay bölgesine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı adrese gelen sağlık görevlileri, küçük kızın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Talihsiz kızın yakınları sinir krizi geçirirken, A.H.C. adlı çocuk gözaltına aldı. 

Olay yeri inceleme personelleri, dehşetin yaşandığı bölgeye gelerek, evde inceleme yaptı. 

A.H.C.’nin babası, olayı duyar duymaz eve gelerek oğlunu sakinleştirmeye çalıştı. 13 yaşındaki talihsiz kızın yakınları olay mahallinde şok yaşarken, cenaze otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna nakledildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0)