Denizli'de 'insanlığın öldüğü an' kameralara yansıdı

Denizli’de 7 ay evvel dünya evine giren bir vatandaşın, zor dönemler için sakladığı döviz ve altınlarının bulunduğu poşet yere düştü. Bozdurmak maksadıyla götürdüğü birikiminin gözünün önünde çalınma anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 27.02.2021, 21:44 28.02.2021, 14:25
Denizli'de 'insanlığın öldüğü an' kameralara yansıdı

Söz konusu olay, kent merkezine bağlı Merkezefendi ilçesinde bulunan İlbade Mahallesi'nde yaşandı. 7 ay evvel evlenen Emre Taysi, düğününde takılan döviz ve altınları bozdurmak maksadıyla iş yerinden çıkarak kuyumcunun yolunu tuttu. Motosikleti ile gittiği esnada telefonu çalan Taysi, kenarda durup telefon görüşmesi yapmaya başladı. Bu esnada cebindeki poşet içinde bulunan yaklaşık 40 bin lira değerindeki döviz ve altın yere düştü. Cebindekilerin yere düştüğünü fark etmeyen talihsiz adam, telefonu ile görüşmeyi sürdürdü.

Gözünün önünde çaldı

Altın ve döviz dolu poşetin yere düşmesinden kısa bir süre sonra Taysi’nin arkasından gelmekte olan bir şahıs, poşet içindekileri fark ederek yerden aldı. Taysi’nin gözleri önünde, yerdeki poşeti cebine koyan kişi, hiçbir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaştı. Cebindekilerin düştüğünü fark eden Taysi ise uzun bir süre arkadaşları ile beraber bölgede ve gittiği yol üzerinde arama çalışmalarının sonunda, insanlığı bitiğini gösteren görüntülere ulaştı. Utanç dolu o anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

“Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor”

Polis merkezinin yolunu tutan talihsiz adam, söz konusu şahıs hakkında şikayette bulundu. Poşetin yere düştüğünü fark ettiği an büyük bir panik yaşadığını aktaran Taysi, “Birikimimi yanıma alarak bankaya doğru gidiyordum. O sırada telefonum çaldı ve müşterimle konuşmaya başladım. Telefon görüşmesi bittiğinde, poşetin cebimde olmadığını fark ettim. Panikleyerek her yanı aradım fakat bulamadım. Güvenlik kameralarını inceledik ve yaşananlara şahit olduk. Geliyor, yerden alıyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Diyecek bir şey bulamıyorum." dedi.

Diğer yandan, emniyet güçlerinin titiz çalışmalarının akabinde eşkali belirlenen şüpheli şahsı arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.





Yorumlar (0)