Damadın kardeşine düğün işkencesi kameralara yansıdı 

Antalya’da yapılan düğünde damadın erkek kardeşine adeta “işkence” yapıldı. Yangın tüplü ve köpüklü işkence gülümsetse de “yazık” dedirtti. 

YAŞAM 19.07.2021, 16:28 20.07.2021, 11:02
Damadın kardeşine düğün işkencesi kameralara yansıdı 

Antalya’nın Kepez ilçesinin Habipler Mahallesi’nde yaşanan olayda Sezer Dündar isimli kişinin düğünü, renkli görüntülere sahne oldu. Davetlilerin doyasıya eğlendiği ve saatler boyunca halayların çekildiği düğünde en azılı gelenek de uygulandı. Bu yörenin geleneğine göre gülümseten işkenceyi gören kişi damat değil damadın kardeşi oldu. 

Kardeş Özcan Dündar önce bir sandalyeye oturtuldu. Başından aşağıya sular döküldü, şampuan sıkılıp köpürtüldü. Kıyafetlerinin içinde yüzü ve başı köpük köpük olan damadın kardeşinin başından aşağıya sürekli su döküldü. Köpükleri yıkanan gencin yüzüne maske geçirildi ve ikinci aşamaya geçildi. 



Yangın tüpü köpüğüyle kardeş işkencesi 

Yüzünde maske olan Özcan Dündar’ın üzerine yangın tüpü sıkıldı. Ardından yine şampuan dökülerek köpürtülmeye devam edildi. İzleyenler için işkenceyi andıran fakat yaşayanlar için oldukça eğlenceli olan sözde gelenek, yarım saat devam etti. Düğün misafirleri, bu anları kameraya aldı. Videolar daha sonra sosyal medyada yayınlandı. 

Yorumlar (0)