D-100 Karayolu’nda feci kaza: 2 genç hayatını kaybetti

Küçükçekmece D-100 Karayolu’nda seyir halindeki otomobilin önce bariyerlere ardından meyve yüklü kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 genç hayatını kaybetti.

YAŞAM 23.07.2023, 10:12 24.07.2023, 09:19 Şeyda Gül
D-100 Karayolu’nda feci kaza: 2 genç hayatını kaybetti

İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu’nda saat 06.00 sıralarında 20 yaşındaki Mecit Yıldırım’ın kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere ardından meyve yüklü kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Mecit Yıldırım ve arkadaşı 25 yaşındaki Uğur Torlak otomobil içerisinde sıkıştı.

Cansız bedenleri çıkarıldı

Kamyonet sürücüsü ile çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, gençleri sıkıştıkları yerden çıkarmak için büyük çaba sarf etti. Ancak ekiplerin yaptıkları incelemelerde otomobil sürücüsü Mecit Yıldırım ve yanındaki arkadaşı Uğur Torlak’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Mecit Yıldırım ve Uğur Torlakın cansız bedenleri ölüm nedeni kesinleştirilmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

D-100 Edirne yönünde yoğun trafik oluştu

Kaza nedeniyle bir süre sadece kontrollü geçişe izin verilen D-100 Edirne yönünde yoğun trafik oluştu.

Yorumlar (0)