Çorum'da polis memuru, yaşlı kadını sırtında 5 kat taşıdı!

Çorum'da yaşanan olayda, bir polis memurunun, 85 yaşındaki hasta bir kadını beşinci kattaki evine kadar sırtında taşıması tüm Türkiye'nin takdirini topladı.

YAŞAM 23.12.2020, 01:20 23.12.2020, 01:34
Çorum'da polis memuru, yaşlı kadını sırtında 5 kat taşıdı!

Kent merkezindeki evinde hastalanan 85 yaşındaki Müzeyyen Kahramantekin, ambulans ile Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından evine dönmek isteyen yaşlı teyzeyi, isteği üzerine hastanedeki polis memuru, kadının yaşadığı eve kadar ekip otosu ile götürdü.

Sırtında taşıdı

Yaşlı kadının oturduğu apartmanın asansörünün arızalı olduğunu tespit eden polis memuru Hasan Başpınar, yaşlı teyzeyi sırtına alarak beşinci kattaki evine kadar götürdü.

Polis memurunun düşünceli davranışı, apartman sakinleri tarafından görüntülendi.

Bakan Soylu da paylaştı

Polis memurunun herkesin takdirini toplayan hareketinin görsellerinin sosyal medyada yayılmasının akabinde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kişisel Twitter hesabı üzerinden polis memurunun fotoğraflarını paylaştı.

Bakan Soylu, alkış ve gül emojisine de yer verdiği paylaşımında, "Türk polisi... Gönlünü vatandaşa açar, kulağını iftiralara kapatır..." notunu düştü.

Yorumlar (1)
Ali 3 yıl önce
Polis candır