Çorum'da korkunç kaza

Çorum'da otomobil ile tırın çarpması neticesinde 1 kişi can verdi, 2 kişi de yaralandı.

YAŞAM 05.02.2022, 19:15 07.02.2022, 09:04
Çorum'da korkunç kaza

Çorum’da, arızalanması sebebiyle rampadan geri geri gitmeye başlayan tır, hızla gelmekte olan otomobilin üstüne çıktı. Korkunç kazada 1 kişi vefat ederken, 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Araç sürücüsü kurtarılamadı

Murat Ustabaş idaresindeki gıda maddesi yüklü yabancı plakalı bir tır, Ankara-Samsun kara yolunun Sıklık bölgesindeki rampada arızalanınca Ustabaş yolda durarak probleme bakmak için aracından indi.

Bu esnada geriye doğru kayan tır, ilk olarak arkadan gelmekte olan Kemal Çalışkan idaresindeki '66 LP 131' plakalı otomobile, ardından refüjdeki bariyere çarparak devrildi.

İhbar üzerine olay mahalline sayıda sağlık, güvenlik ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Çalışkan'ın olay mahallinde can verdiği kazada araçta bulunan Onur Eker ve Yaşar Coşar da yaralandı. Yaralılar, sağlık personelleri tarafından hastaneye nakledildi. Çalışkan'ın cansız bedeni ise savcının incelemesinin akabinde hastane morguna kaldırıldı.

Kara yolu bir süre ulaşıma kapatıldı

Kaza sebebiyle trafik polisleri, güzergahtaki kavşaklarda önlem alarak araç yoğunluğuna göre trafiğin kontrollü olarak akmasını sağladı.
Yaklaşık olarak 3 saat boyunca kapalı kalan yolun Samsun istikameti ise araçların yoldan kaldırılmasının akabinde tekrar trafiğe açıldı.

Kazaya ilişkin tahkikat başlatıldı. 

Yorumlar (0)