Bursa’da kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldı

Bursa Osmangazi’de sabah saatlerinde aşırı hızdan dolayı kontrolden çıktığı iddia edilen bir araç otobüs durağına daldı. Kazada 1’i çocuk toplamda 5 kişi yaralandı.

YAŞAM 17.06.2021, 09:39 18.06.2021, 13:36
Bursa’da kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldı

Aşırı hız sebebiyle Bursada kontrolden çıkan bir araç otobüs durağına girdi. Araç kaldırıma çarptıktan sonra durabildi. Kaza esnasında durakta bekleyen 1 tanesi çocuk toplamda 5 kişi yara aldı, sürücü ise ekipler tarafından gözaltına alındı.

Kazada durakta 5 kişi vardı

Meydana gelen kaza Bursa Osmangazi’de sabah 07.30 sularında yaşandı. İddialara göre caddede aşırı hız yaparak ilerleyen bir araç sürücüsü Yalçın Ç., direksiyon hakimiyetini yitirdikten sonra otobüs durağına girdi.

Yaralıların tedavisine başlandı

Kaza esnasında durakta toplam 5 kişi bulunuyordu. Kazayı gören kişiler durumu sağlık ve polis ekiplerine ulaştırdı. İhbarın ardından olay yerine gelen polis ekiplerince çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı, sağlık ekipleriyle kazada yara alan 35 yaşındaki Muha Tavvus ve 13 yaşındaki Mune Mansur’u ayrıca Mustafa Oğur’u tedavisi için hastaneye kaldırdı. Adı öğrenilemeyen iki kişiyse civarda bulunan hastanelere götürüldü ve tedavi altına alındı.

“Ne oldu anlamadık”

Kaza sırasında olay yerinde bulunan Aysel Erdem adlı vatandaş, “Otobüsten indik ve içi baya bir doluydu. Araç önce amcaya vurdu ardından ise diğer kişilere. İşe gidiyorduk o esnada, otobüsten indik her şey bir anda oldu. Ne oldu biz de anlamadık.” dedi.

Yorumlar (0)