Bursa'da dehşet anları: Acemi sürücü 4 kişiyi ezdi

Bursa'da frene basmak yerine gaza basan acemi şoför, yol kenarında yürüyen yurttaşların arasına daldı. Olayda 4 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

YAŞAM 14.02.2022, 23:13
Bursa'da dehşet anları: Acemi sürücü 4 kişiyi ezdi

Aktarılan bilgilere göre, ehliyetini henüz yeni alan yabancı uyruklu bir sürücü, kiralık araçla seyir halindeyken karşı yönden gelen minibüse çarpmamak amacıyla sert bir manevra yaptı. Panik yapması sebebiyle fren yerine gaza basan acemi sürücü, yol kenarında yürümekte olan 4 yurttaşa çarptı. Kazaya tanık olan cadde esnafı yaralılara yardımda bulundu. İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içinde olay mahalline gelen sağlık personelleri, yaralı şahısları ilk müdahalenin akabinde ambulansla bölgedeki sağlık merkezlerine kaldırdı. Yaralı şahıslardan birinin bacağında kırık olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların vücudunda ise ezilmeler ve sıyrıklar meydana geldiği kaydedildi.

"4 kişiye vurdu"

Dükkanının önünde yaşanan kazada yaralılara yardım eden ve 112'yi arayarak ihbarda bulunan Cebrail Beyaztaş, "Dükkanda oturuyorduk. Birdenbire dışarıda büyük bir gürültü koptu. Çıktığımda herkes bir yana savrulmuştu. Toplam 4 kişiye vurmuş. Vuran sürücünün yabancı uyruklu olduğu söyleniyor. Yaralılara derhal müdahalede bulunduk. Bir kişinin ayağı kırılmıştı. Ambulans çağırdık, hepsini alıp götürdüler. Bize iletildiği kadarıyla frene basmak yerine gaza basmış. Ehliyeti de henüz almış ve otomobil kiralıkmış. Kadınlardan birinin burnunda kanama vardı. Sağlık çalışanları durumunu sorduğunda ise sırtının ağrıdığını söyledi. Sürücü, polis tarafından gözaltına alındı." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)