Murat Sancak: FETÖ'cü hakemleri temizleyin

Murat Sancak, Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Ali Şansalan'a ilişkin olarak, "Bu hakem bir eyyamcı. Maçı resmen katletti, oyunun oynanmasına izin vermedi, futbolculara tehditler savurdu. Bunlar Adana'ya hazırlıklı gelmişler. TFF Başkanı Nihat Özdemir, FETÖ'cü hakemleri temizle. Bunlar FETÖ'cülerin eseridir." dedi.

SPOR 14.02.2022, 23:48
Murat Sancak: FETÖ'cü hakemleri temizleyin

Süper Lig’in 25'inci hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, sahasında Beşiktaş ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. 

"Adana'ya hazırlıklı gelmişler"

Stadyumdan çıkarken basın mensuplarına konuşan Adana Demirspor Başkanı Sancak, müsabakayı herkesin seyrettiğini kaydederek, "Buradan TFF'ye sözüm olsun. Bu hakem bir eyyamcı. Maçı resmen katletti, oyunun oynanmasına izin vermedi, futbolculara tehditler savurdu. Hadi ilk golde bizim oyuncumuz ayağına bastı, VAR'da seyrettin. Peki bizim attığımız golde neden VAR'a gitmiyorsun? VAR'daki hakem de aynı. Son golümüzde ofsayt yok. Bunlar Adana'ya hazırlıklı gelmişler. 

"Bu hakemlerle lig gitmez"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, FETÖ'cü hakemleri temizle. Bunlar FETÖ'cülerin eseridir. Her yerde FETÖ'cü var da hakemlerin içinde mi yok? TFF'den rica ediyorum, bu FETÖ'cüleri temizleyin. Bugün az kalsın bir katliam olacaktı. Tüm taraftarımız galeyana getirildi. Yetti artık. Her fırsatta hakemlere destek çıkan bir kişi olmama karşın, bu sebeple de taraftarımız tarafından eleştirilen bir kişi olmama karşın, hiçbir zaman hakemlere eleştiri yöneltmedim. Fakat artık yetti. Bu tarz eyyamcı hakemlerle lig asla bitmez. 

"Doğruları konuşmayı sürdüreceğim"

Galiba ilk maçın intikamını aldılar. Bahse konu hakem ilk haftaki Fenerbahçe karşılaşmasını da yönetmişti. Penaltımız vardı fakat vermemişti. Yani bu dört büyükler fobisi nedir? Kimleri korumaya çabalıyorsunuz. Yetti artık, gerçekten yetti. Sayın Özdemir, TFF'deki FETÖ'cüleri temizle. Bana ceza da verebilirsiniz. Geçmişte toplam 421 gün vermiştiniz, yine verin. Ben doğruları konuşmaya devam edeceğim." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)