Bu mutlu aileden geriye yalnızca 3 yaşındaki küçük kız kaldı

Kastamonu-Küre kara yolu üzerinde birden bastıran sel sularında anne, babası ve ablasını kaybeden 3 yaşındaki küçük kızı kurtarmak isteyen bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

YAŞAM 14.08.2021, 19:08 15.08.2021, 16:36
Bu mutlu aileden geriye yalnızca 3 yaşındaki küçük kız kaldı

Kastamonu-İnebolu kara yolu üzerinde seyir halindeyken birden bastıran sel sularında mahsur kalan aileye yardım etmek isteyen Ertuğrul Sivek’in cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz adamın Küre ilçe merkezine yaklaşık olarak 5 kilometre uzaklıkta kayalıklar arasında ulaşılan cansız bedeni, ekiplerin kurtarma çalışmasının akabinde bulunduğu yerden çıkartıldı. Sivek’in cenazesi, morga kaldırılmak üzere sağlık personellerine teslim edildi.

Kurtarmak istediği ailenin aracıyla sel sularına kapıldı

Ertuğrul Sivek, Kastamonu-İnebolu kara yolunda seyir halindeyken bir aracın sel sularına kapılmak üzere olduğunu gördü. Aracını durdurarak aileye yardıma giden Ertuğrul Sivek, araçta bulunan 3 yaşındaki Elif Buğlem’i kurtardıktan sonra yeniden aileye yardım etmek üzere geri döndü. Elif Buğlem’in annesi, babası ve ablası ile beraber Ertuğrul Sivek de aracın içerisinde sel sularına kapıldı.

Diğer yandan, sel sularından kurtarılan 3 yaşındaki Elif Buğlem Özdemir’in annesi Şermin Özdemir, babası Murat Özdemir ve ablası Sudenaz Özdemir aynı araç içinde sel sularına kapılarak yaşamını yitirdi.

Sel sularından kurtarılan minik Elif Buğlem ise ekiplerce akrabalarına teslim edildi.









Yorumlar (0)