Belediye otobüsü asansöre çarptı: 12 yaralı!

Ankara'da belediye otobüsü, üst geçit asansörüne çarptı. Söz konusu kaza sonucu 12 vatandaşın yaralandığı bildirildi. 

YAŞAM 10.10.2020, 12:35 11.10.2020, 14:57
Belediye otobüsü asansöre çarptı: 12 yaralı!

Kaza, Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana geldi.

Mustafa U. denetimindeki belediye otobüsünün, etkisini gösteren yağış sebebiyle kontrolden çıktığı görüldü.

Söz konusu belediye otobüsünün, aniden üst geçide ait asansöre çarptığı fark edildi. Bunun üzerine belediye otobüsünün yola savrulduğu ve kazanın ardından hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gönderildiği bildirildi. 

Araç içerisinde sıkışan Mustafa U.'nun itfaiye ekiplerince kurtarıldığı ve söz konusu belediye otobüsü şoförünün ağır yaralandığı ifade edildi.

Belediye otobüsünde bulunan 11 vatandaşın yaralandığı ve sağlık ekipleri tarafından çevrede bulunan farklı hastanelere götürüldüğü kaydedildi. 

Mustafa Danacı isimli vatandaş, kaza anında çevrede olduğunu ve çok şiddetli bir ses işittiğini belirterek, "Yer yerinden oynadı." dedi. 

Bunun üzerine belediye otobüsü şoförünün yaralı olduğunu söylediğini ve yardım istediğini aktaran Mustafa Danacı, ön kapının açılmadığını, bu nedenle orta kapıdan girdiklerini söyledi. 

Mustafa Danacı, belediye otobüsünde bulunan yaralıları çıkardıklarını ve daha sonra da ambulansların olay yerine geldiğini ifade etti.

O sırada kazanın meydana geldiği yerden geçen iki hemşirenin de yardımcı olduğunu aktaran Mustafa Danacı, her türlü şeyi yaptıklarını ancak şoförü bir türlü araçtan çıkarmayı başaramadıklarını anlattı. 

Yorumlar (0)