Başı önce ön camdan, sonra arka camdan girdi!

Diyarbakır’da meydana gelen korkunç kaza kameralara yansıdı. Karşıya geçerken kendisine çarpan aracın önce ön camından içeri başı giren kadın, daha sonra araç üzerinden takla atarak arka camından içeri girdi.

YAŞAM 19.02.2020, 11:43 19.02.2020, 14:12

Diyarbakır’da hızla seyreden bir araç, cadde üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle başı aracın ön camın içine girip ardından havada takla atan talihsiz kadın, aynı aracın arka camından içeri girdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, burada yapılan tüm müdahalelere yanıt veremedi ve yaşamını yitirdi.

Önceki gün yaşandı

Korkunç kaza, önceki gün Diyarbakır ilinin Yenişehir ilçesinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre, ismi öğrenilemeyen kadın, cadde üzerinden karşıya geçmek istedi. Bu sırada yoldan hızla gelen bir araç talihsiz kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle başı ön cama giren kadın, araç üzerinde taklalar attıktan sonra aynı aracın arka camından içeri girdi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların çoğu şoka girerken, soğukkanlı davranan bazı vatandaşlar 112 Acil Sağlık merkezini arayarak yardım istedi.

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve 155 Polis ekipleri geldi. Kazada ağır yaralanan talihsiz kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Talihsiz kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere yanıt veremeyerek yaşamını yitirdi.

Aracın iki lastiği de patladı

Diğer taraftan kaza sonrası fren yapan aracın sol iki lastiğinin de patladığı görüldü.

Polis kazayla ilgili geniş çapta araştırma ve inceleme başlattı.

Yorumlar (0)