Balıkesir sağanak yağışa teslim oldu

Balıkesir'de etkili olan kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkilerken bazı noktalarda fazla su birikintisi olması nedeniyle polis ekipleri o caddelerde ulaşımı duyurdu.

YAŞAM 18.05.2023, 09:22 18.05.2023, 17:05 Şeyda Gül
Balıkesir sağanak yağışa teslim oldu

Balıkesir, kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışa teslim oldu. Şiddetli yağış nedeniyle kent genelinde birçok noktada su birikintileri oluştu. Bazı ev ve iş yerlerinin bodrum katlarının su bastığı sağanak yağışlarda polis ekipleri, Altıeylül ilçesi Bahçelievler ve Plevne mahallelerinde bazı caddelerde ulaşımı durdurdu. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafik yoğunluğu artarken, sürücüler güçlükle ilerledi.

Belediye başkanları sahadaki alışmaları koordine etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın sahadaki çalışmaları koordine ettiği öğrenildi. Kentin ani bir şekilde aşırı yağışa maruz kaldığını belirten Yılmaz, su birken yerlerde çalıştıklarını söyledi. “Şiddetli bir yağmur oldu altyapıdaki yüklenmeden dolayı asfalt zarar gördü” diyen Yılmaz, sağanak nedeniyle olumsuzluk yaşayanlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şimşekler geceyi aydınlattı

Ekipler yağıştan kaynaklanan olumsuzlukları gidermek için çalışma başlatırken Sındırgı ilçesinde de etkili olan yapışlar nedeniyle çakan şimşekler geceyi aydınlattı.

Yorumlar (0)