Babasından kaçan kız balkondan atladı

İstanbul Sultangazi'de babasından dayak yiyen 15 yaşındaki genç kız, 4’üncü katta bulunan evlerinin balkonundan atlayarak intihar etmek istedi. Ağır şekilde yaralanan talihsiz çocuk, yurttaşlar tarafından sağlık merkezine kaldırılırken, baba tutuklandı.

YAŞAM 09.01.2022, 18:15
Babasından kaçan kız balkondan atladı

Korkunç olay evvelki gün Esentepe Mahallesi üzerinde meydana geldi. 

Belinde çok sayıda kırık oluştu

Aktarılan bilgilere göre, Ayşegül Ş. adlı genç kız ile babası H.Ş. arasında gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Baba H.Ş., darbettiği kızı Ayşegül Ş.'nin boynunu sıkmaya başladı. Bu durum üzerine genç kız, 4'üncü katta bulunan evlerinin balkonundan aşağı atladı. Genç kız park halindeki bir aracın üzerine ve sonrasında da asfalt zemine düştü. Kız çocuğunun annesi ve yakınları olayın ardından sinir krizi geçirirken, caddedeki yurttaşlar yardımına koştu. Ağır şekilde yaralanan kız, çevredeki yurttaşlar tarafından sağlık merkezine götürüldü. Gerçekleştirilen kontrollerde belinde çok sayıda kırık olduğu tespit edilen kız çocuğu, Sarıyer'de bulunan bir sağlık merkezine sevk edildi. 

Tutuklandı

Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan baba H.Ş. ise polis karakolundaki işlemlerinin akabinde adliyeye gönderildi. H.Ş. burada tutuklanarak hapishaneye gönderildi. 

Yorumlar (0)