Kate Middleton yeni yaşını moda çekimi gibi pozlarla kutladı

İngiltere Kraliyet ailesinin mensubu olan Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 40. yaş günü vesilesiyle Ulusal Portre Galerisi'nde sergilenecek olan fotoğrafları yayımlandı.

DÜNYA 09.01.2022, 18:33 10.01.2022, 16:47
Kate Middleton yeni yaşını moda çekimi gibi pozlarla kutladı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in gelinlerinden Cambridge Düşesi Middleton bugün 40. yaşına girdi. Middleton’ın doğum gününe özel verdiği pozlar ise moda çekimlerini aratmadı. Ünlü fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından kayda alınan portreler, 2023 yılında Ulusal Portre Galeri'sinin kalıcı koleksiyonlarından biri olacak. 

Roversi, Middleton'ın fotoğraflarını çekmenin 'gerçek bir mutluluk' olduğunu ifade ederek, verdiği pozitif enerji ile bütün dünyaya umut aşıladığını kaydetti. Roversi, "Samimi ve sıcak karşılamasından dolayı etkilendim. Ruhunun güzelliğini birebir yansıtan gözleri, kalbinin iyiliğini ortaya koyan gülümsemesi beni adeta büyüledi." sözlerini sarf etti.

Diana ayrıntısı

Kasım 2021'de Londra'daki Kew Bahçeleri'nde kayda alınan portreler, Ulusal Portre Galerisi'nde sergilenmeden evvel Middleton'ın İngiltere'de ikamet ettiği ve kendisi için anlamı büyük olan Anglesey, St Andrews ve Berkshire gibi çeşitli yerlerde asılacak.

Cambridge Düşesi'nin yaş gününe özel olarak yayımlanan portrelerden birinde, Elizabeth'in kendisine hediye olarak verdiği küpeleri, diğerinde ise kayınvalidesi Prenses Diana'ya ait bir çift küpeyi tercih ettiği görüldü.

Kate Middleton ve Prens William çifti 2003 yılında St Andrews Üniversitesi'nde tanışmıştı. 2011 yılında dünya evine giren çiftin Louis, Charlotte ve George isminde 3 evladı var.



Yorumlar (0)