Aydın'da 10 aylık bebek, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

Aydın’a bağlı Köşk ilçesinde karantinada bulunan ailenin 10 aylık bebekleri yaşamını yitirdi. Göktuğ bebeğin ölümü, Köşk ilçesini yasa boğarken, ailenin bir hafta evvel trafik kazasında yaşamını yitiren babalarının cenaze töreni için başkent Ankara'dan Aydın’a geldikleri öğrenildi. COVID-19 sebebi ile yaşamını yitiren 10 aylık Göktuğ bebek, bir hafta evvel vefat eden dedesinin yanında son yolculuğuna uğurlandı.

YAŞAM 30.01.2021, 22:59 31.01.2021, 12:18
Aydın'da 10 aylık bebek, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti

Aktarılan bilgiye göre, Ankara’da yaşamlarını sürdüren Damla-Abdülkerim Dülger çifti, geçtiğimiz hafta trafik kazasında yaşamını yitiren babaları Mehmet Dülger’in cenazesi için Aydın’a yolculuk etti. Yenipazar ilçesinde ikamet eden babalarını toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul eden aile, cenazenin ardından Köşk ilçesine bağlı Serdaroğlu Mahallesi’nde bulunan evlerinde rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Burada gerçekleştirilen muayenelerinde COVID-19 testi pozitif sonuç veren aile, ivedilikle karantinaya alındı.

Dün bir anda rahatsızlığı artan 10 aylık evlatları Göktuğ, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne nakledildi. Talihsiz bebek, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayacak hayatını kaybetti.

Bir hafta evvel babalarını toprağa veren Dülger ailesi, güvenlik güçlerinin de katıldığı cenaze töreni ile bebeklerini dedesinin yanında toprağa verdi.

Dülger ailenin bir haftada içerisinde iki aile ferdini birden kaybetmesi, ilçede büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Yorumlar (0)