Arazi tartışması kanlı bitti: 16 yaşındaki genç, ağır yaralı

Zonguldak Çaycuma’da arazi için tartışan 16 yaşındaki G.U. isimli genç ile 35 yaşındaki A.A. isimli adam, anlaşamadı. Tartışma, G.U. isimli gencin ağır yaralanmasıyla sonlandı. 

YAŞAM 09.05.2021, 16:49 11.05.2021, 07:57
Arazi tartışması kanlı bitti: 16 yaşındaki genç, ağır yaralı

Zonguldak Çaycuma Çomranlı köyünde yaşanan olayda iddialara öre 16 yaşındaki G.U. ve 35 yaşındaki A.A., bir arazı üzerinde hak iddia ediyorlardır. İkili arasında zaman zaman tartışma yaşanıyordu. 

Son olarak dün yaşanan arazi anlaşmazlığı tartışmasında A.A. isimli adam, yanında bulundurduğu bıçak ile 16 yaşındaki G.U.’yu bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan G.U., ağır yaralandı. Telefonla konuşacak kadar nefesi olan genç, köyün muhtarı olan babasına durumu haber verdi. Ardından ağırlaştı. Bunun üzerine olay yerine ambulans çağırıldı.

G.U., ambulans ile en yakın hastaneye sevk edildi. Burada ilk müdahalesi yapılan gencin ileri müdahaleye ihtiyacı olduğu belirlendi ve Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Genç, bu hastanede yaklaşık 3 saatlik süren ameliyat sonucunda yoğun bakıma alındı.

Hayati tehlikesi bulunuyor



Köy muhtarı olan baba Recep Uçak, oğlunun yaralandığı esnada kendisini arayarak haber verdiğini ve bunu kendisine yapanların kimler olduğunu söylediğini aktardı. Recep Uçak, A.A. ve annesinin, genç çocuğun üstüne çullandıklarını ve hem fiziki hem de sözlü taciz ile oğlunu tahrik ettiklerini ve bu sebeple tartışmanın başladığını belirtti.

16 yaşındaki gencin tedavisi yoğun bakımda devam ederken A.A. ise kolluk kuvvetleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)