Antalya'da husumetlisinin dükkanına benzin döküp ateşe verdi

Husumetli olduğu kişinin dükkanına benzin dökerek ateşe veren adam, güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek tutuklandı.

YAŞAM 24.01.2021, 21:38 25.01.2021, 14:37
Antalya'da husumetlisinin dükkanına benzin döküp ateşe verdi

14 Ocak saat 21.30 sularında Antalya'ya bağlı Alanya ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Hamza Yerli Sokak'ta bir mobilya işletmesinde yangın meydana geldi.

Aktarılan bilgilere göre, Mustafa A. (37), husumetli olduğu H. T. adlı şahsın dükkanının önünde bulunan elektrik panosuna ve ahşap malzemeye benzin döktükten sonra ateşe vererek olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik güçleri ve itfaiye personelleri sevk edildi.

Polis yakalamaya çalışıyor

İtfaiye personellerinin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alınırken, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçan adamın yakalanması için faaliyetlere başladı.

Gözaltına alındı

Detaylı arama çalışması yürüten polis, gerçekleştirdikleri fiziki ve teknik takibin ardından, Mustafa A.’yı bulunduğu adreste yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıs tutuklandı

Şüpheli şahsın gerçekleştirilen Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusunda, gasp ve uyuşturucu madde ticareti gibi çok sayıda suçtan dolayı arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen Mustafa A., sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine nakledildi.

Sokak aydınlandı

Güvenlik kamerası objektiflerine yansıyan görüntülerde, söz konusu şahsın motosikletli ile geldiği ve benzin dökerek ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçtığı, alevlerin de sokağı aydınlattığı görüldü.

Yorumlar (0)