Antalya'da eşine öldüresiye şiddet uygulayan kocayı polis etkisiz hale getirdi

Antalya Alanya ilçesinde yaşamış oldukları evde 2 çocuk annesi Halime O.'ya öldüresiye şiddet uygulayan cani koca Recep O. ihbarın ardından olay yerine gelen polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

YAŞAM 03.10.2020, 23:11
Antalya'da eşine öldüresiye şiddet uygulayan kocayı polis etkisiz hale getirdi

Antalya Güllerpınarı Mahallesi'nde bir apartman dairesinde gerçekleşen olayda iddiaya göre Halime O. ve eşi Recep O.'nun yaşadığı evden kavga seslerinin gelmesinin ardından komşuları tarafından durum polis ekiplerine bildirildi.

Balkondan içeri giren polis olaya müdahale etti

İhbarın ardından adrese çok sayıda polis sevk edildi. Çığlık seslerinin çaldığı evin kapısını açan kimse olmayınca kavga seslerinin devam etmesi üzerine ekipler savcılık izniyle, 1'nci katta bulunan balkondan içeri girdi.

Polis tarafından Halime O.'nun eşinden öldüresiyle dayak yemiş halde yerde çaresiz bir şekilde yattığı görüldü, öfkeli koca ise etkisiz hale getirildi. 

Vücudundaki çeşitli bölgelerden almış olduğu yara darbeleriyle kanlar içinde kalan Halime O. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğtim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Cani adam polise direnip tehditler savurdu

Recep O.'nun gözaltına polis tarafından alınacağı esnada direnmeyi sürdürerek polise tehditler savurduğu görüldü. Şüphelinin direnmesinin ardından biber gazı ile müdahalede bulunuldu. Recep O., polis tarafından gözaltına alınıp karakola götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen Recep O. 'Kasten yaralama ve kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarıyla sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Eşine defalarca şiddet uygulamış

Recep O.'nun daha önceden de eşine defalarca kez şiddet uyguladığı öğrenildi. Talihsiz kadın ise yapılan tedavinin ardından sığınma evine yerleştirildi.

Yorumlar (0)