Antalya'da aralık ayında denize girdiler

Antalya'da hafta sonunda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağını duyan vatandaşlar kısıtlama öncesinde Konyaaltı Sahili'ne çıktı. Kimi vatandaşların nispeten ılık havaya rağmen denize girdiği görüldü.

YAŞAM 01.12.2020, 16:25 02.12.2020, 17:23
Antalya'da aralık ayında denize girdiler

Antalya'da bugünlerde hava sıcaklığı 19-20 derecelerde, nem oranı ise yüzde 42 olarak ölçülüyor. Ülkenin kimi bölgeleri soğuk havanın etkisi altına girdiyse de Antalya'da nispeten yüksek sıcaklık seviyelerinde.

Artan koroavirüs vakaları sebebiyle alınan kısıtlama kararının ardından vatandaşlar dün yeni kararların açıklanmasının ardından kısıtlama öncesi Konyaaltı Sahili'ne geldi.

Aralık ayına rağmen denize girdiler

Saat 10.00-13.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı bulunmayan 65 yaş ve üstündeki vatandaşların sahilde olmadığı görüldü. Orta yaşlardaki vatandaşlar ve 13.00-16.00 saatleri arasında çıkış serbestisi olan 20 yaşın altındaki kişilerin sahilde çoğunlukta olduğu görüldü.

Kimi vatandaşlar Aralık ayına karşın denize girdi. Kimisi ise yanında getirdiği sandalyelere oturarak kitap okudu. Sahile aileleriyle birlikte gelen çocuklar ise 3 saatlik sokağa çıkış iznini oyun oynarak geçirdi. Sahilin kimi kısımlarında hafta sonlarında oluşan yoğunluğa benzer yoğunluklar meydana geldi.

Yorumlar (0)