Yıldız Tilbe: Devlet bile bana zorla aşı yaptıramaz!

Yıldız Tilbe, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarının ücretsiz uygulanacak olmasını yanlış anladı. Ünlü sanatçı, devletin bile kendisine zorla aşı yaptıramayacağını ifade etti. 

MAGAZİN 01.12.2020, 16:44 01.12.2020, 16:49
Yıldız Tilbe: Devlet bile bana zorla aşı yaptıramaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı Ulusa Sesleniş konuşmasında, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarının vatandaşlara ücretsiz yapılacağını duyurdu. 

"Ekmek bedava olsun"

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarının ücretsiz olacağını belirterek, ekmek, hastane ve ilaçların da ücretsiz olması gerektiğini ifade etti. 

"Ücretsiz ev verilsin"

Ünlü sanatçı, evsizlere ücretsiz ev verilmesi gerektiğini kaydederek, kim neye ihtiyaç duyuyorsa onun bedava olması gerektiğini ifade etti.

"Suç işlersem hapse atılabilirim"

İnsanların 3 gün bile olsa rahat bir şekilde yaşaması gerektiğini belirten Yıldız Tilbe, suç işlemesi halinde devletin kendisini hapse atabileceğini, hak etmesi durumunda boynunun kıldan ince olduğunu belirtti.

Yıldız Tilbe, ülkesini ve soyunu kendisinin seçmediğini aktardı. 

"Aşıyı da çipi de kabul etmiyorum"

Devletin bile kendisine zorla herhangi bir şey yaptıramayacağına dikkat çeken ünlü sanatçı, ne yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısını, ne çipi, ne de Hayat Eve Sığar'ı (HES) kabul etmediğini kaydetti.

"Devlet benim için var"

Yıldız Tilbe, kendisinin devlet için var olmadığını ancak devletin kendisi için var olduğunu belirtti.

Erdoğan ne demişti?

Dün kabine toplantısının ardından konuşan Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısına ilişkin dünyada yaşanan gelişmelerin izlendiğini söylemişti.

Erdoğan, insan denemelerine başlanan tüm yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşılarının takip edildiğini ve gerekli bağlantıların sağlandığını ifade etmişti. 

Türkiye'nin 50 milyon dozluk bir anlaşma sağladığına dikkat çeken Erdoğan, vatandaşların ücretsiz bir şekilde yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısı yaptırabileceklerini aktarmıştı.

Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının kısa bir süre içerisinde sağlık çalışanlarından başlanarak yapılacağını kaydetmişti.  

Yorumlar (0)