Ankara’da 40 gün sonra cansız bedeni bulunan adamın katili arkadaşı çıktı

Katledildikten 40 gün sonra cansız bedeni bulunan şahsın, arkadaşı Hacı T. tarafından silahla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

YAŞAM 14.02.2021, 18:00 15.02.2021, 12:37
Ankara’da 40 gün sonra cansız bedeni bulunan adamın katili arkadaşı çıktı

Başkent Ankara’da yaklaşık olarak 40 gündür Yücel Öztürk’ten (42) haber alamayan yakınları, geçtiğimiz 22 Ocak'ta Öztürk’ün Mamak'ta bulunan evine gitmişti.

İçeriden herhangi bir ses gelmemesi üzerine Öztürk’ün yakınları kapıyı kırmış ve Öztürk’ün cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

Katil, son görüştüğü arkadaşı çıktı

İhbar üzerine olay mahalline gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yücel Öztürk'ün bedenine 11 kurşunun isabet ettiğini tespit etti ve olay hakkında inceleme başlattı.

Ekipler, gerçekleştirilen çalışmaların ve Öztürk'ün yakınlarının ifadesine başvurarak, son kez görüştüğü şahsın Hacı T. olduğunu belirledi.

Küfrettiği için katletmiş

Hacı T.’nin evine giden güvenlik güçleri, kısa süreli kovalamacanın ardından Hacı T.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıs, polise verdiği ifadesinde, Yücel Öztürk'ü öldürdüğünü kabul etti.

Zanlının alınan ifadesinde, olayın yaşandığı gün Öztürk ile beraber alkol aldığını, Öztürk’ün kendisine küfretmeye başladığını, uyarılarda bulunmasına karşın küfretmeyi sürdürdüğünü ve çıkan tartışmada Öztürk’ün tabancasına davrandığını görünce kendisinin de tabancasını çıkartarak Öztürk’ü öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Hacı T.'nin evinde gerçekleştirilen incelemede, olayda kullanılan silah bulunarak el konuldu.

Zanlı Hacı T., polis merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine nakledildi.



Yorumlar (0)